Aanmelden

Aanmelding 

met verwijsbrief

De praktijk van Marjet Sanders is een praktijk voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (GGGZ). De praktijk houdt zich aan de Nederlandse wetgeving voor geestelijke gezondheidszorg en volgt de richtlijnen voor diagnostiek en behandeling die o.a. opgesteld zijn door de Nederlandse Vereniging voor Psychologen (NIP). De wetgeving betreffende de vergoeding van behandelingen heeft onder andere als gevolg dat u niet direct een afspraak kunt maken bij de praktijk als u wilt dat uw ziektekostenverzekering de kosten van uw behandeling dekt. Als u in aanmerking wilt komen voor vergoeding van de kosten van uw behandeling, dan is een verwijsbrief naar de GGGZ noodzakelijk. Bent u al in het bezit van een dergelijke verwijsbrief, neem dan eerst contact op via het contactformulier om meer te weten te komen over de beschikbaarheid van behandelmogelijkheden. Indien u zich direct wilt aanmelden kunt u gebruik maken van het uitgebreide intake formulier of bel 06-20623260.


Aanmelding 

zonder verwijsbrief

Indien u er voor kiest om uw consulten zelf te betalen en de kosten niet te declareren bij uw ziektekostenverzekering, dan kunt u zonder verwijsbrief contact opnemen via het contactformulier om meer te weten te komen over de beschikbaarheid van behandelmogelijkheden. U kunt ook bellen: 06-20623260. Indien u zich direct wilt aanmelden kunt u gebruik maken van het uitgebreide intake formulier.

Wel of niet het 

Intake formulier

Om u goed van dienst te kunnen zijn, wordt u verzocht een intakeformulier in te vullen en te verzenden. Het is een uitgebreid formulier, dat mogelijk een half uur tot een uur tijd in beslag neemt om in te vullen. Het invullen van dit formulier draagt er aan bij dat er tijdens de intake meer tijd over is voor het bespreken uw specifieke klachten en er minder tijd nodig is voor administratieve zaken. 

Als u uitsluitend wilt weten of de praktijk ruimte heeft voor nieuwe patiƫnten of zorg kan aanbieden die bij uw behoefte aansluit, dan kunt u beter het contactformulier invullen of bellen.


Contact formulier